Wilhelmina Zorg & Welzijn wil dat clienten zelf bepalen hoe hun leven er uit ziet, en dat ze kunnen blijven genieten van dit leven. Ook als men hierbij hulp en begeleiding nodig heeft, als gevolg van een handicap, een chronische ziekte, psychische problemen of beperkingen door ouderdom.

Het bedrijf is opgericht om mensen zorg en welzijn te kunnen bieden die aansluit op hun wensen en behoeften. De persoonlijke ervaring van de ondernemer, Hetty Splinter, is dat een persoonlijke benadering, kleinschaligheid en integratie van aanvraag, coördinatie en uitvoering van zorg en welzijnsdiensten bijdraagt aan het realiseren van de missie.

  • Wilhelmina Zorg & Welzijn biedt bemiddeling naar zorg en welzijnsdiensten, aan huis en zoals de client dat wenst, aansluitend op zijn/haar behoeften en leefgewoonte, en met respect voor zijn/haar persoonlijke levenssfeer.
  • Op persoonlijke, betrouwbare en tevens effectieve en transparante wijze geeft Wilhelmina Zorg & Welzijn gestalte aan alle activiteiten.
  • Wilhelmina Zorg & Welzijn is aanspreekbaar voor de co√∂rdinatie van een integraal aanbod van zorg en welzijn. Zij biedt zorg en diensten van A tot Z: van aanvraag PGB tot uitvoering van de zorg.
  • Het behoud van uw eigen regie en keuzemogelijkheid.