Wilhelmina Zorg & Welzijn is een particuliere organisatie met meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van zorg en welzijn. Wij werken met professionals die u de beste zorg kunnen bieden, of dat nu een paar uur per week is of 24 uur per dag. Wij staan voor u klaar. Indien nodig werken wij samen met andere zorginstellingen om aan al uw wensen te voldoen.

Directeur Hetty Splinter: 'Na mijn opleiding maatschappelijk werk, met als specialisatie gerontologie, ben ik in 1990 gaan werken in verpleeghuis Mariahoeve te Den Haag. Hiernaast startte ik een project om voor ouderen vanuit één loket de weg te wijzen naar alle voorzieningen.

Tot 2002 ben ik werkzaam geweest in verpleeghuis Duinstede te Wassenaar Als manager extramuraal hielp ik ouderen die - ondanks hun toenemende beperkingen - zelfstandig wilden blijven wonen. Het werd me duidelijk dat er voor veel (praktische) zaken geen goede en betrouwbare oplossing bestond.

Daarom startte ik in 2002 Wilhelmina Zorg & Welzijn, dat zorg- en welzijnsdiensten regelt voor iedereen die thuis verzorging of ondersteuning nodig heeft.’