Ons team

Wilhelmina Zorg & Welzijn heeft meer dan 35 jaar ervaring. Wij zijn de schakel tussen u en de zorgverleners. Wij staan voor u klaar, of dat nu een paar uur per week is of 24 uur per dag.

Oprichter en adviseur Hetty Splinter is altijd geïnteresseerd geweest in de zorg voor de ouder wordende mens. Daarom koos ze bij haar opleiding maatschappelijk werk voor de specialisatie gerontologie. Bij verpleeghuizen werkte ze met hart en ziel aan het ontwikkelen van één loket, waar ouderen terecht konden voor alle voorzieningen. En hielp ouderen die, ondanks hun toenemende beperkingen, zelfstandig wilden blijven wonen. Ze merkte dat voor veel zaken geen goede en betrouwbare oplossingen waren. Dat was haar drijfveer om in 2002 Wilhelmina Zorg & Welzijn te starten.

Planner en coördinator Ingrid Groenewegen is de spin in het web bij Wilhelmina Zorg & Welzijn. Ze werkte 25 jaar als directiesecretaresse en HR-medewerker. Daarna volgde ze massagecursussen en startte haar eigen massagepraktijk. Nu zet ze haar organisatietalent in om bij Wilhelmina Zorg & Welzijn de roosters te maken, rekening houdend met de wensen van de cliënt.