Hier staan wij voor

De drijfveer van Wilhelmina Zorg & Welzijn is u díe zorg en ondersteuning te bieden die u nodig heeft en die bij u past. Zodat u zo lang mogelijk onbezorgd in uw eigen omgeving kunt leven. We werken allemaal vanuit dezelfde waarden: persoonlijk, betrouwbaar en duidelijk.

Vertrouwde gezichten

We zorgen dat een klein, hecht team van gemotiveerde zorgverleners voor u klaar staat. Zij weten hoe u verzorgd wilt worden en houden daar rekening mee. Maken tijd voor een praatje, een goed gesprek of een lolletje. Zorgen dat u fris gedoucht aan de dag kunt beginnen. Maken samen een ommetje of lezen samen met u de krant. De zorgverleners zijn zelfstandige ondernemers. Daardoor hebben ze meer mogelijkheden om u met liefde en aandacht persoonlijke zorg en ondersteuning te bieden.

Afspraak is afspraak

Zorg en ondersteuning nodig hebben, maakt kwetsbaar. Dan is het extra belangrijk dat u altijd op ons kunt rekenen. Bij ons geldt daarom: afspraak is afspraak. Daarbij hoort ook dat we goed bereikbaar zijn. Dat is prettig als u wilt overleggen. Is er acuut hulp nodig, dan zetten we alle zeilen bij om dat voor elkaar te krijgen.

Familie

Voor familie is het soms zwaar om voor naasten te zorgen. Het is hun vak niet en ze doen het vaak naast een gezin en een drukke baan. Wilhelmina Zorg & Welzijn creëert ruimte voor de naasten om weer gewoon zoon of dochter, broer of zus, vader of moeder te zijn in plaats van zorgverlener. En even bij te komen van al het zorgen.

Kwaliteit

Wilhelmina Zorg & Welzijn staat voor goede kwaliteit. Daar hoort het volgende bij:

  • We werken volgens de richtlijnen van de AVG;
  • We hebben een klachtenreglement;
  • We dringen niets op, maar garanderen u volledige regie en keuzevrijheid.