Zo werken wij

Wilhelmina Zorg & Welzijn staat voor persoonlijke zorg en ondersteuning in uw eigen, vertrouwde omgeving. In vier stappen regelen we zorg op maat voor u.

1| We maken vrijblijvend kennis met u

We willen graag de zorg en ondersteuning bieden die bij u past. Daarom maken we eerst kennis met u, zodat we u alvast leren kennen. We bespreken welke zorg u nodig heeft, wat uw wensen zijn en wat u belangrijk vindt. Dit kunnen we voor u vertalen in een zorgplan. Ook kijken we met u naar de financiering van de zorg.

2| We stellen een zorgteam samen

We stellen een klein, vast team voor u samen. Met betrokken zorgverleners waar u snel vertrouwd mee bent. Professionals die uw situatie kennen, hun vak verstaan en werken vanuit hun hart. Voor wie persoonlijk contact de basis is van waardevolle zorg.

3| We plannen de zorg

We maken een rooster dat aansluit op uw wensen en op de beschikbaarheid van de zorgverleners. Zo is het duidelijk wie u wanneer kunt verwachten. Als u dat wilt, delen we het rooster met uw mantelzorgers en andere naasten, zodat zij er rekening mee kunnen houden. Zijn er ook zorgverleners van andere organisaties betrokken, dan stemmen wij de zorg op elkaar af.

4| We helpen met de papierwinkel

Heeft u zorg nodig, dan komt daar administratie bij kijken. Zoals een PGB aanvragen of een zorgovereenkomst opstellen. Wij zijn er om u hierbij te adviseren en te ondersteunen. Namens de zorgverleners sturen we u overzichtelijke facturen voor de zorg die u heeft gekregen.